paard22

 

Paardenweekend !

Nieuw!!!

Aan bushcrafters die ook ruiters zijn of ruiters die graag wat over bushcraft willen leren, bieden we deze zomer een bijzondere kans.We spreken af op een unieke locatie midden in het bos en aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied. Terwijl wij de tenten opzetten, kunnen onze paarden bijkomen in ruime paddocks voorzien van hooi en water.

Afhankelijk van de timing kunnen we nog een rit inplannen of een workshop aanbieden. ’s Avonds koken we zelf ons potje op het kampvuur en maken we het nog gezellig.

De rest van het weekend wisselen we ritten te paard door de natuur af met workshops vuur maken, shelters bouwen, eetbare planten zoeken, …

Wat bieden wij aan:

  • een kampplek met basic sanitair en kookspullen
  • paddocks met hooi en water voor je paard (zelf uitmesten)
  • workshops bushcraft: werken met een firesteel, bivaks maken, eten zoeken in de natuur, spoor zoeken, … dit alles op maat van wat de groep wenst.
  • (indien gewenst begeleide) ritten te paard met mogelijkheid tot picknick onderweg
  • Een gezellig weekendje weg met je paard

Of de nadruk meer ligt op bushcraft of op paarden bepalen jullie zelf. Wij bieden opties aan, jullie kiezen wat je interesseert.

 Schrijf je nu reeds in.

Indien u geïnteresseerd bent in deze activiteit, gelieve dan contact op te nemen met ons. Voor vragen kan u ook steeds bij ons terecht.
Dit kan via info@wildcraftgidsen.be

Al onze activiteiten zijn op eigen risico!