Workshop Shelter Bouwen

Tijdens de workshop Shelter bouwen besteden we volop aandacht aan één van de belangrijkste onderdelen van Wildcraft, namelijk het bouwen van een onderkomen. Het beschikken over een degelijke en adequate shelter is een van de meest voorname onderdelen van onze kritische overlevingsbehoeften. In deze workshop behandelen we de verschillende aspecten van het bouwen of het opwerpen van een degelijke shelter. 

Programma:

Hierbij tonen we a.d.h.v. moderne type noodshelters en moderne sheltertechnieken hoe je eenvoudig en snel een onderkomen kan maken in het wild. 

Wanneer we niet over moderne materialen beschikken, zijn er tal van mogelijkheden om met natuurlijke materialen shelters te bouwen. Afhankelijk van de behoefte en de situatie waarin we ons bevinden, zijn er vele soorten shelters, elk met hun specifieke eigenschappen. Deze shelters zijn zo efficiënt dat we ze voor de volledige 100 % waterdicht kunnen maken en in extreme weersomstandigheden toch droog en warm kunnen overnachten.

Naast het maken van natuurlijke shelters, bekijken we diverse moderne noodshelters en shelter technieken. 

 Opmerkingen: 

Workshop Shelter Bouwen 4 uur

Deze Workshop wordt georganiseerd voor groepen. 

teambuilding, particulier, verjaardag, vrijgezellen, jeugdbeweging, reisgidsen,…

Wil u graag meer informatie over onze workshop Shelter Bouwen ontvangen, heeft u nog vragen of kan niet wachten om eraan te beginnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor tarieven en mogelijkheden. 

Dit kan via info@wildcraftgidsen.be of via het nummer: 0032 (0)499.91.86.8