Survival Teambuilding

U bent als organisatie ongetwijfeld opzoek naar de beste manier om uw team hechter en sterker te doen samenwerken.

Wildcraftgidsen heeft een unieke teambuilding ontworpen die ieder individu binnen uw team in een ander perspectief zal plaatsen en het team als een geheel, op een leuke manier hechter zal doen samenwerken.

Een Teambuilding waarin echt gebouwd wordt en echt wordt samengewerkt. Niet omdat het opgelegd wordt maar omdat de opbouw en inhoud van de teambuilding het vraagt. 

De Wildcraftgidsen Teambuilding is een actieve teambuilding waarin de deelnemers actief deelnemen aan workshops en zelf zullen instaan voor het al dan niet doen slagen van het avondmaal. 

Workshops: 

De deelnemers starten bij het deelnemen aan workshops. De invulling van de workshops gebeurt steeds in samenspraak. 

 

De keuze van workshops vindt u in de takenbalk workshops. Alle combinaties zijn mogelijk en kunnen verlengd of verkort worden in tijd. 

Survival Diner:

Aansluitend wordt het Survival Diner klaargemaakt. Dit gebeurt door de deelnemers zelf. Tijdens het voorbereiden koken van de maaltijd worden de deelnemers begeleid door onze instructeurs. 

Het eten wordt door Wildcraftgidsen voorzien: 

 

Kip aan het spit, forel klaargemaakt op bushcraft wijze, groeten en fruit, kaas, ter plaatse gemaakt gerookt vlees, … 

Accommodatie:

Wildcraftgidsen voorziet voor het evenement alle accommodatie: Vuurkorven, tenten, verlichting, hout, kolen, tafels, banken, borden, tassen, demo materiaal, BBQ’S,…

Locatie: 

Wildcraftgidsen kan een locatie voorzien in of rond Provincie Antwerpen. Wildcraftgidsen kan ook op locatie komen, op een terrein naar keuze. 

Inkleding: 

De volledige teambuilding zal in het teken staan van bushcraft en survival. De volledige inkleding wordt door Wildcraftgidsen voorzien. Bushcraft en gezelligheid gaan echt wel hand in hand. 

Tarieven en informatie: 

Voor tarieven en informatie contacteer ons geheel vrijblijvend via info@wildcraftgidsen.be of op het nummer 0032 (0) 499.91.86.84

Wij helpen u graag verder, tot binnenkort…