Tweedaagse Survival Teambuilding

U bent als organisatie ongetwijfeld opzoek naar de beste manier om uw team hechter en sterker te doen samenwerken.

Wildcraft heeft een unieke teambuilding ontworpen die jullie als team zal uitdagen. 

Een teambuilding die ieder individu binnen uw team in een ander perspectief zal plaatsen en het team als een geheel hechter zal doen samenwerken

Door uw team uit haar comfortzone en typische werksetting te halen en de omgeving drastisch te veranderen worden mensen en vaardigheden in een ander perspectief geplaatst. Collega’s die mogelijks op de werkvloer geen of minder voeling met elkaar hebben, vinden deze verborgen raakvlakken wel terug tijdens onze team buildings. 

Natuur speelt hierin een cruciale rol en dient als positieve katalysator in het versterken van de teambanden. 

Programma:

Tijdens de tweedaagse teambuilding wordt u op een aangename manier geïntroduceerd in de wereld van survival en overleving in het wild. 

Deze teambuilding is op eenieders maat gemaakt. Alle leeftijden en medewerkers kunnen hieraan deelnemen.

Uw medewerkers worden ondergedompeld in een wereld waarin ze zelf zullen instaan voor hun overleven. Dit onder het wakende oog van onze instructeurs. Er dienen overwinningen behaald te worden in het succesvol overleven als groep. Hierin spelen voornamelijk de 4 basis benodigdheden van overleven in het wild een grote rol: Shelter – Vuur – Water – Eten

Tijdens dit weekend zal uw team ontdekken hoe ze vuur kunnen maken met enkel natuurlijke producten. Hoe ze zouden kunnen overleven in natuurlijke shelters en hoe ze de weg terug naar de bewoonde wereld kunnen vinden a.d.h.v. diverse overlevings – en navigatie technieken. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de activiteiten en kan u zich aan nog veel meer verwachten.  

Ontspanning en comfort: 

Daar deze tweedaagse teambuilding eerder een initiatie is in het overleven in het wild wordt er niet ingebonden op het nodige comfort.

Er worden diverse maaltijden in thema voorzien en we brengen de nacht door in een comfortabel onderkomen. 

S’avonds een wijntje of biertje bij het kampvuur mogen dan ook zeker niet ontbreken. 

Mogelijkheden: 

Er lopen op deze aarde geen twee dezelfde mensen rond. Elk individu is uniek. Dit geldt evengoed voor uw onderneming alsook uw team. Daarom bieden wij voor onze Surival Teambuildings geen kant en klare oplossingen aan. 

Elke tweedaagse wordt in samenspraak en op maat uitgewerkt. 

Nagenoeg elk scenario en elke wens kan ingewilligd worden. 

 Wil u graag meer informatie over onze Tweedaagse Surival Teambuilding ontvangen, heeft u nog vragen of u kan niet wachten om eraan te beginnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor tarieven en mogelijkheden. 

Dit kan via info@wildcraftgidsen.be of via het nummer: 0032 (0)499.91.86.84